Eritellimusel ehted norvoch ja Bonnie&Clyde Jewelry

ERITELLIMUSEL EHTED
Bonnie&Clyde x NorVoch Body Jewelry

Kas soovid kanda päris kullast neete, mis on kaunistatud päris ehtsate vääriskividega.

Teeme koostööd Ameerika tippbrändi Norvoch Body Jewelry’ga, kes valmistab eritellimusel kullast ehteid, mis on kaunistatud Sinu soovitud ehtsate vääriskividega. Tellida on võimalik ehteid kaunistamaks kõrva, nina, naba, nibu ja teisi kehaaugustusi. 🤩

Tegemist on käsitööga, mis valmib peale tellimuse esitamist 2-8 nädala jooksul sõltuvalt tellimuse keerukusest. Tellimiseks võta ühendust alloleva kontaktivormi kaudu.

Vääriskivide valikud

TELLIMUSTÖÖ VORMISTAMINE JA TASUMINE
  • Tellimise soovi avaldamiseks palume täita Sul kontaktivorm, kuhu saad märkida, millist kehaaugustust soovid uue ehtega kaunistama hakata. Lisaks märgi sinna, missugusest materjalist täpsemalt ehet soovid ning kas soovid sellele ka vääriskive. Kui jah, siis missuguseid. Kõik lahtrid on vabad. See tähendab, et kui Sa pole päris kindel materjali või kivi osas, siis jäta see lahter tühjaks ning võtame Sinuga ühendust, et koos valida välja sobivaim variant. Lisaks, kui Sul on kindel soov ehte disaini osas (näiteks soovid, et ehtel oleks kujutatud liblikas), pane see ka kirja, et saaksime hõlpsamini pakkuda sobiva lahenduse.
  • Seejärel saadame Sulle ehtedisainivariandid, mida hakkame Sinu jaoks personaliseerima.
  • Vajadusel kutsume Su salongi konsultatsioonile, et valida Sinu soovitud ehtele parimad parameetrid arvestades Sinu keha anatoomiat ja eripärasid.
  • Kui oleme saanud selgusele, missugune ehe täpselt välja peab hakkama nägema, siis koostame esmase hinnapakkumise.
  • Kui hinnapakkumine on sobiv, saadame ettemaksuarve tasumiseks täies mahus ehk 100% ulatuses ehte maksumusest.
  • Kui ettemaks on meieni jõudnud, vormistame tellimuse ning jääme Sinu valitud ehte valmimist ootama.
  • Kui tellimus saab valmis ning on jõudnud meieni, kontakteerume e-maili teel või läbi muu kokkulepitud kanali ning lepime kokku, kuidas toimetada ehe Sinuni või paneme kirja aja augustamiseks / ehte vahetuseks meie salongis.

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST

Kõik lahtrid on vabad. See tähendab, et kui Sa pole päris kindel materjali või kivi osas, siis jäta see lahter tühjaks ning võtame Sinuga ühendust, et koos valida välja sobivaim variant. Lisaks, kui Sul on kindel soov ehte disaini osas (näiteks soovid, et ehtel oleks kujutatud liblikas), pane see ka kirja, et saaksime hõlpsamini pakkuda sobiva lahenduse

KINGITUSEKS EHTEKARP

Kõikidele eritellimusega ehetele kaasa ehtekarp

TASUTA TARNE PAKIAUTOMAATI EESTIS

Saadame kõik eritellimusega ehted TASUTA Sinu valitud pakiautomaati Eestis

Ostukorv
Scroll to Top